Pro své klienty zajišťujeme kompletní společné stravování formou výroby a výdeje jídel přímo v areálu klienta, nebo dovozem teplého nebo zchlazeného jídla z nejbližší kuchyně. Součástí provozního zabezpečení jsou všechny procesy, které s výrobou či výdejem jídla souvisí. Jedná se zejména o dovoz a skladování potravina nebo hotových jídel, vaření nebo regeneraci jídel, výdej jídel a prodej doplňkového zboží, úklid, mytí nádobí a další. Samozřejmostí je řízení provozovny svěřené do rukou odborníka zaškoleného ve standardech naší značky. Veškeré procesy jsou transparentně účtovány a ve formě podle potřeby klienta kalkulovány do ceny služby nebo do kalkulační ceny jedné porce jídla.
Nabízený sortiment přizpůsobujeme požadavkům klientů a technickým možnostem provozovny. Při sestavování jídelních lístků a výrobě jídel vycházíme zejména z tradiční české kuchyně, doplněné o zdravé bezmasé receptury a receptů světové kuchyně. Pro zpestření nabídky jsou pravidelně zařazovány týdny národních a krajových kuchyní, ochutnávky jídel a občerstvení a další marketingové akce.
V případě zájmu nás kontaktujte na telefoním čísle +420 734 449 526