Výroba chutných jídel je pro nás samozřejmostí, ale naše péče o vaše dobré jídlo začíná již mnohem dříve. Vybíráme ověřené dodavatele surovin, se kterými dlouhodobě spolupracujeme. Preferujeme přitom tuzemské dodavatele. Kvalitní suroviny jsou předpokladem chutného a kvalitního pokrmu. Nákupem potravin začíná náš interní management kvality.
Kvalita podávaných jídel a poskytovaných služeb je kontrolována formou pravidelných plánovaných kontrolních dnů a také formou namátkových kontrol. Výstupy z provedených kontrol jsou součástí referencí v rámci systému řízení kvality vyhodnocovaných na pravidelných hodnotících schůzkách mezi zástupci poskytovatele a objednatele. Poskytovatel garantuje neprodlené řešení připomínek nebo stížností objednatele, a také neprodlenou realizaci výstupů z pravidelných hodnotících schůzek.
Po celou dobu pohybu potravin od nákupu až po zpracování a expedici je v naší společnosti prováděna kontrola kvality. Účelem toho je zajistit stav, kdy se do oběhu dostanou pouze výrobky odpovídající požadavkům, jež jsou stanoveny příslušnými normami.
V souladu s vyhláškou č. 137/2004 Sb. O hygienických požadavcích na stravovací služby a o zásadách provozní hygieny při činnostech epidemiologicky závažných, zavedla naše společnost ve všech svých provozech systém kontroly kritických kontrolních bodů tzv. HACCP. Při své činnosti úzce spolupracujeme s jednotlivými pracovišti příslušné krajské hygienické služby. Konzultujeme s nimi zejména zřizování nových pracovišť, případně úpravy těch stávajících.