Výroba a rozvoz jídel, závodní stravování
  • Přihlášení - E objednávky
  • Žádost o zákaznický účet
Logo
  • Úvod
  • Jídelní lístky
    • Jídelna OD Korál

      • Jídelní lístek - tento týden
      • Jídelní lístek - týden č.29
      • Výdejní místo OD Korál

      Závodní stravování

      • Jídelní lístek - tento týden
      • Jídelní lístek - týden č.29
      • Ceník jídel

      Rozvoz jídel PP misky

      • Jídelní lístek - tento týden
      • Jídelní lístek - týden č.29
      • Jídelní lístek - týden č.30
      • Jídelní lístek - týden č.31
      • Ceník jídel
  • Ostatní
    • Služby a kvalita
      Fotogalerie
      Dotazy a připomínky
      Sponzorujeme
  • E-objednávka
    • Aktuální týden

      Týden č. 29

      Týden č. 30

      Týden č. 31

  • Kontakt

Zvolte výběr

  • Úvod
  •           Jídelní lístky
    •           Jídelna OD Korál
      • Jídelní lístek - akt. týden
      • Jídelní lístek - týden č.29
      • Výdejní místo OD Korál
    •           Závodní stravování
      • Jídelní lístek - akt. týden
      • Jídelní lístek - týden č.29
      • Ceník jídel
    •           Rozvoz jídel PP misky
      • Jídelní lístek - akt. týden
      • Jídelní lístek - týden č.29
      • Jídelní lístek - týden č.30
      • Jídelní lístek - týden č.31
      • Ceník jídel
  •           Ostatní
    • Služby a kvalita
    • Fotogalerie
    • Dotazy a připomínky
  •           E-objendávka
    • Aktuální týden
    • Následující
    • Týden č. 30
    • Týden č. 31
  • Kontakt
  • Úvod
  • Jídelní lístek

 
pondělí   Květáková s vejci
  1. Hovězí kostky na kmíně, houskový knedlík
  2. Vepřový plátek na česneku (kápie,kari,worcester), rýže
  3. Balkánské čevapčiči (3 ks) s hořčicí a cibulí, brambory
  4. Kuřecí steak ve vlastní šťávě, dušená zelenina na másle, brambory
  5. Palačinky s džemem , ovocem a tvarohovým přelivem
  6. Smažený kuřecí řízek, bramborová kaše
  7. Zapečené brambory s marinovaným kuřecím masem a zeleninou
  8. Italské gnocchi s kuřecím masem, listovým špenátem, smetanou a sýrem
úterý   Krupicová s vejci a zeleninou
  1. Vepřové maso allá bažant (nové koření,bobkový list,pepř), houskový knedlík
  2. Rizoto pražského uzenáře (uz.maso,ster.žampióny,kápie,slanina), strouhaný sýr
  3. Těstoviny penne s mletým kuřecím masem (pomodoro,paprika,rajče,olivový olej), str.sýr
  4. Vepřová játra a ledvinky na cibulce, rýže
  5. Salát Rumcajs (šunkový salám,okurky,cibule,majonéza,feferonky,hořčice), pečivo
  6. Marinovaný kuřecí plátek ve vlastní šťávě, bramborová kaše
  7. Makarony s kuřecím masem a ratatouille zeleninou (pomodoro,bazalka)
  8. Smažený kuřecí řízek XXL, hranolky
středa   Skotská (zelenina,krupky,droždí)
  1. Křenová omáčka s moravskou uzenou kýtou (bešamel,divoké koření), houskový knedlík
  2. Kuřecí plátek na kari (smetana,bílé víno,divoké koření,bešamel), rýže
  3. Špagety po NEAPOLSKU (šunka,bílé víno,slanina,pomodoro,česnek,kudrnka),str.sýr
  4. Pikantní srbské vepřenky (paprika,rajče,česnek,feferonky), brambory
  5. Zeleninový salát s uz.sýrem (rajče,okurka,čínské zelí,paprika), jogurtový dip, pečivo
  6. Smažená kuřecí kapsa (listový špenát,šunka,česnek), brambory
  7. Vepřový závitek ve vlastní šťávě (v.pečeně,mleté maso,uzenina), rýže
  8. Pečená kachna, červené zelí, houskový/bramborový knedlík
čtvrtek   Hrstková
  1. Masové kuličky v rajské omáčce, těstoviny
  2. Zapečené těstoviny s mletým vepřovým masem (hrášek,kápie,sýr,cibulka)
  3. Hovězí guláš s klobásou a bramborem (majoránka,česnek,feferonky), chléb
  4. Přírodní kuřecí plátek ve vlastní šťávě, rýže
  5. Meruňkové knedlíky s tvarohovým přelivem
  6. Smažené rybí filé, bramborová kaše
  7. Přírodní kuřecí plátek se šunkou a zapečeným sýrem , rýže
  8. Jotto burger (3ks), (majonéza,hořčice,čínské zelí,kyselá okurka,červená cibule)
pátek   Hovězí se zeleninou a kapáním
  1. Sekaná svíčková na smetaně, houskový knedlík
  2. Pečená vepřová krkovice se šťávou, kysané zelí, brambory
  3. Krakonošův dlabanec (v.plec,kabanos,žampióny,česnek,kečup), rýže
  4. Fazolový guláš z vepřových kostek (bílé fazole,feferonky,česnek), chléb
  5. Lívanečky s džemem a skořicovým cukrem
  6. Přírodní vepřový steak s uzenářskou směsí, brambory
  7. Krůtí játra ve vlastní šťávě, rýže s pórkem
  8. Smažené "QUATTRO"(vepřové,kuřecí,sýr cihla,hermelín),brambor,tatarská omáčka

Vážení zákazníci, v každém z našich jídel se vyskytuje minimálně jeden ze 14 alergenů v potravinách dle seznamu(směrnice 2000/89 ES od 13.12.2014 směrnicí 1169/2011 EU), přesné znění naleznete zde.

Sestavil: Marian Omaník | Hlavní kuchař: Aleš Pipota | Změna vyhrazena!

Informace

  • Meníčka.cz
  • Služby a kvalita
  • Náš tým

Odkazy

  • Úvod
  • Fotogalerie
  • Reference
  • Sponzorujeme
  • Kontakt

E-objednávka

  • Registrace
  • Přihlášení

Externí odkazy

  • Svetelsky.dev
  • Advisor Software s.r.o.
  • Gastro Walter s.r.o.
  • Cryoservis s.r.o.

Ostatní

© 2025 Lubos Světelský Svetelsky.dev