Výroba a rozvoz jídel, závodní stravování
  • Přihlášení - E objednávky
  • Žádost o zákaznický účet
Logo
  • Úvod
  • Jídelní lístky
    • Jídelna OD Korál

      • Jídelní lístek - tento týden
      • Jídelní lístek - týden č.28
      • Výdejní místo OD Korál

      Závodní stravování

      • Jídelní lístek - tento týden
      • Jídelní lístek - týden č.28
      • Ceník jídel

      Rozvoz jídel PP misky

      • Jídelní lístek - tento týden
      • Jídelní lístek - týden č.28
      • Jídelní lístek - týden č.29
      • Ceník jídel
  • Ostatní
    • Služby a kvalita
      Fotogalerie
      Dotazy a připomínky
      Sponzorujeme
  • E-objednávka
    • Aktuální týden

      Týden č. 28

      Týden č. 29

  • Kontakt

Zvolte výběr

  • Úvod
  •           Jídelní lístky
    •           Jídelna OD Korál
      • Jídelní lístek - akt. týden
      • Jídelní lístek - týden č.28
      • Výdejní místo OD Korál
    •           Závodní stravování
      • Jídelní lístek - akt. týden
      • Jídelní lístek - týden č.28
      • Ceník jídel
    •           Rozvoz jídel PP misky
      • Jídelní lístek - akt. týden
      • Jídelní lístek - týden č.28
      • Jídelní lístek - týden č.29
      • Ceník jídel
  •           Ostatní
    • Služby a kvalita
    • Fotogalerie
    • Dotazy a připomínky
  •           E-objendávka
    • Aktuální týden
    • Následující
    • Týden č. 29
  • Kontakt
  • Úvod
  • Jídelní lístek

 
pondělí   Pórková s vejci
  1. Maďarský hovězí guláš (papriky,rajčata,feferonky), houskový knedlík
  2. Katův šleh (v.plec,feferony,papriky,okurky,protlak), rýže
  3. Špagety s kuřecím masem a špenátem (3 druhy sýrů,č.olivy,bešamel,bazalka), strouhaný sýr
  4. Smažený studentský řízek (GOTHAJ), brambory, tatarská omáčka
  5. Široké nudle s mákem a cukrem
  6. Přírodní kuřecí steak s brokolicí a zapečeným sýrem, šťouchaný brambor
  7. Smažený kuřecí řízek XXL, bramborový salát
úterý   Cizrnová
  1. Pečené kuřecí stehno ve vlastní šťávě (grilovací koření), rýže
  2. Smažené masové krokety (V+H mleté maso), brambory, tatarská omáčka
  3. Vepřový plátek (v.pečeně) na kmíně, těstoviny
  4. Bavorské vdolečky s džemem a tvarohem
  5. Velký zeleninový salát s kuřecím masem, paprikový dip, pečivo
  6. Přírodní vepřový steak s anglickou slaninou a sýrem, hranolky
  7. Pečená kachna, červené zelí, houskový/bramborový knedlík
středa   Hovězí s rýží, hráškem a zeleninou
  1. Vepřová pečínka ve vlastní šťávě, kysané zelí, houskový knedlík
  2. Koprová omáčka s vejcem (2ks), houskový knedlík
  3. Zapečené šunkofleky s uzeným masem (hrášek,kukuřice,kapie), sýr, okurka
  4. Jemný párek, hrachová kaše s cibulkou a okurkou
  5. Svačinový ruský BORŠČ (H+V maso,zelenina,brambory,č.řepa,uzené,zelí bílé), chléb
  6. Smažený královský špíz (kuřecí maso, sýr,uzenina), bramborová kaše
  7. Jotto burger (3ks), (majonéza,hořčice,čínské zelí,kyselá okurka,červená cibule)
čtvrtek   Česneková s kroupami a zeleninou
  1. Hovězí maso na česneku, špenát, bramborový knedlík
  2. Rizoto z vepřového masa a zeleniny, strouhaný sýr
  3. Přírodní vepřová játra 2ks, brambory, tatarská omáčka
  4. Zbojnické maso se sýrem (v.plec,sl.paprika,papriky,feferonky,sýr eidam), rýže
  5. Kuřecí přírodní medajlonky, lahůdkový salát (vejce,okurky,šunka,sýr,celer,majonéza)
  6. Žebrácké vepřové maso (hořčice,sýr), brambory
  7. Smažené "QUATTRO"(vepřové,kuřecí,sýr cihla,hermelín),brambor,tatarská omáčka
pátek   Kotlíková s vejci, bramborem, zeleninou a uzeninou
  1. Svíčková sekaná pečeně (zeleninový základ,divoké koření,smetana), houskový knedlík
  2. Vepřové výpečky, moravské zelí (cibulka,slanina), bramborové noky
  3. Vepřová čína s drůbežími játry (zelí bílé,pórek,sojová omáčka,žampióny,bílé víno), rýže
  4. Grilované kuřecí stehno se šťávou, bramborová kaše
  5. Bramborové taštičky s tvarohem a rozinkami sypané cukrem
  6. Smažené vepřové medajlonky, bramborová kaše
  7. Italské gnocchi s kuřecím masem, listovým špenátem, smetanou a sýrem

Vážení zákazníci, v každém z našich jídel se vyskytuje minimálně jeden ze 14 alergenů v potravinách dle seznamu(směrnice 2000/89 ES od 13.12.2014 směrnicí 1169/2011 EU), přesné znění naleznete zde.

Sestavil: Marian Omaník | Hlavní kuchař: Aleš Pipota | Změna vyhrazena!

Informace

  • Meníčka.cz
  • Služby a kvalita
  • Náš tým

Odkazy

  • Úvod
  • Fotogalerie
  • Reference
  • Sponzorujeme
  • Kontakt

E-objednávka

  • Registrace
  • Přihlášení

Externí odkazy

  • Svetelsky.dev
  • Advisor Software s.r.o.
  • Gastro Walter s.r.o.
  • Cryoservis s.r.o.

Ostatní

© 2025 Lubos Světelský Svetelsky.dev