Výroba a rozvoz jídel, závodní stravování
  • Přihlášení - E objednávky
  • Žádost o zákaznický účet
Logo
  • Úvod
  • Jídelní lístky
    • Jídelna OD Korál

      • Jídelní lístek - tento týden
      • Jídelní lístek - týden č.24
      • Výdejní místo OD Korál

      Závodní stravování

      • Jídelní lístek - tento týden
      • Jídelní lístek - týden č.24
      • Ceník jídel

      Rozvoz jídel PP misky

      • Jídelní lístek - tento týden
      • Jídelní lístek - týden č.24
      • Jídelní lístek - týden č.25
      • Ceník jídel
  • Ostatní
    • Služby a kvalita
      Fotogalerie
      Dotazy a připomínky
      Sponzorujeme
  • E-objednávka
    • Aktuální týden

      Týden č. 24

      Týden č. 25

  • Kontakt

Zvolte výběr

  • Úvod
  •           Jídelní lístky
    •           Jídelna OD Korál
      • Jídelní lístek - akt. týden
      • Jídelní lístek - týden č.24
      • Výdejní místo OD Korál
    •           Závodní stravování
      • Jídelní lístek - akt. týden
      • Jídelní lístek - týden č.24
      • Ceník jídel
    •           Rozvoz jídel PP misky
      • Jídelní lístek - akt. týden
      • Jídelní lístek - týden č.24
      • Jídelní lístek - týden č.25
      • Ceník jídel
  •           Ostatní
    • Služby a kvalita
    • Fotogalerie
    • Dotazy a připomínky
  •           E-objendávka
    • Aktuální týden
    • Následující
    • Týden č. 25
  • Kontakt
  • Úvod
  • Jídelní lístek

 
pondělí   Kmínová s vejci
  1. Sikulský vepřový plátek (sladká paprika,česnek,smetana,kysané zelí), houskový knedlík
  2. Drůbeží rizoto se zeleninou a hráškem, strouhaný sýr, okurka
  3. Smažený studentský řízek (Gothaj) 2 ks, brambory, tatarská omáčka
  4. Těstoviny alla CAMPAGNOLA (uzené maso,česnek,kudrnka,slanina)
  5. Bramborové šišky s mákem a cukrem
  6. Rychtářovo vepřové žebírko (párek,sýr), brambory
  7. Smažený kuřecí řízek XXL, hranolky, tatarská omáčka
úterý   Zelná s bramborem a uzeninou (paprikový základ)
  1. Smažený karbanátek, bramborová kaše, okurka
  2. Dunajská masová směs (H+V maso,slanina,klobása,žampióny), rýže
  3. Kuřecí stehno na kmíně, těstoviny
  4. Bavorské vdolky s povidly a tvarohem
  5. Velký zeleninový salát s kuřecím masem (rajče,okurka,paprika,č.zelí), dip, pečivo
  6. Přírodní kuřecí steak s chřestem a sýrem, hranolky
  7. Pečená kachna, červené zelí, houskový/bramborový knedlík
středa   Gulášová
  1. Uzená kýta se šťávou, špenát, bramborový knedlík
  2. Smažená vinná klobása, bramborová kaše, okurka
  3. Kuřecí nudličky s nivou (pórek,smetana,šunka,bešamel), rýže
  4. Zapečené brambory s mletým vepřovým masem (cibule,česnek,kečup,sýr)
  5. Vlašský salát se šunkou (brambory,hrášek,šunka,majonéza,hořčice), pečivo
  6. Šťavnaté hovězí nudličky na zeleninovém základu (divoké koření,protlak), houskový knedlík
  7. Jotto burger (3ks), (majonéza,hořčice,čínské zelí,kyselá okurka,červená cibule)
čtvrtek   Hovězí s domácím drobením
  1. Přírodní kuřecí steak se šunkou, křenem a zapečeným sýrem, brambory
  2. Zbojnické maso se sýrem (v.plec,sl.paprika,papriky,feferonky), rýže
  3. Čínské špagety s kuřecím masem (čínská zelenina,žampióny,sojová omáčka), str.sýr
  4. Pečená krkovice s párkem, brambory
  5. Lahůdkový sýrový salát (vejce,okurky,uzenina,celer,majonéza), pečivo
  6. Svíčková na smetaně (irské hovězí), houskový knedlík
  7. Smažené "QUATTRO"(vepřové,kuřecí,sýr cihla,hermelín),brambor,tatarská omáčka
pátek   Špenátová se šunkou (bílé vino, muškátový oříšek)
  1. Vepřový guláš (cibule,česnek,feferonky,pepř,v.sádlo), houskový knedlík
  2. Moravská masová směs (h.maso,šunka,chilli,slanina,hořčice,červené víno,protlak), rýže
  3. Staropolský bigos (H+V maso,klobása,uzené maso,zelí,č.víno,žampióny), chléb
  4. Domácí zeleninové lečo s párkem (paprika,rajče,cibule,v.sádlo), brambory
  5. Bramborové knedlíky plněné povidly sypané mákem a cukrem, máslo
  6. Smažený vepřový řízek, bramborová kaše, okurka
  7. Italské gnocchi s kuřecím masem, listovým špenátem, smetanou a sýrem

Vážení zákazníci, v každém z našich jídel se vyskytuje minimálně jeden ze 14 alergenů v potravinách dle seznamu(směrnice 2000/89 ES od 13.12.2014 směrnicí 1169/2011 EU), přesné znění naleznete zde.

Sestavil: Marian Omaník | Hlavní kuchař: Aleš Pipota | Změna vyhrazena!

Informace

  • Meníčka.cz
  • Služby a kvalita
  • Náš tým

Odkazy

  • Úvod
  • Fotogalerie
  • Reference
  • Sponzorujeme
  • Kontakt

E-objednávka

  • Registrace
  • Přihlášení

Externí odkazy

  • Svetelsky.dev
  • Advisor Software s.r.o.
  • Gastro Walter s.r.o.
  • Cryoservis s.r.o.

Ostatní

© 2025 Lubos Světelský Svetelsky.dev