Výroba a rozvoz jídel, závodní stravování
  • Přihlášení - E objednávky
  • Žádost o zákaznický účet
Logo
  • Úvod
  • Jídelní lístky
    • Veřejné stravování

      • Jídelní lístek - tento týden
      • Jídelní lístek - příští týden
      • Výdejní místo OD Korál

      Závodní stravování

      • Jídelní lístek - tento týden
      • Jídelní lístek - příští týden
      • Ceník jídel

      Rozvoz jídel PP misky

      • Jídelní lístek - tento týden
      • Jídelní lístek - příští týden
      • Ceník jídel
  • Ostatní
    • Služby a kvalita
      Fotogalerie
      Dotazy a připomínky
      Sponzorujeme
  • E-objednávka
    • Aktuální týden

      Následující týden

  • Kontakt

Zvolte výběr

  • Úvod
  •           Jídelní lístky
    •           Veřejné stravování
      • Jídelní lístek - akt. týden
      • Jídelní lístek - násl. týden
      • Výdejní místo OD Korál
    •           Závodní stravování
      • Jídelní lístek - akt. týden
      • Jídelní lístek - násl. týden
      • Ceník jídel
    •           Rozvoz jídel PP misky
      • Jídelní lístek - akt. týden
      • Jídelní lístek - násl. týden
      • Ceník jídel
  •           Ostatní
    • Služby a kvalita
    • Fotogalerie
    • Dotazy a připomínky
  •           E-objendávka
    • Aktuální týden
    • Následující týden
  • Kontakt
  • Úvod
  • Jídelní lístek

 
pondělí   Masový krém
  1. Uzená kýta se šťávou, dušené červené zelí, houskový knedlík
  2. Dunajská masová směs (H+V maso, slanina, klobása, žampióny), rýže
  3. Těstoviny s kuřecím masem,smetanovo - špenátová omáčka, strouhaný sýr
  4. Plzeňský vepřový flamendr s křenem (protlak, pivo, worcester, feferonka), rýže
  5. Široké nudle s mákem a cukrem, kompot
  6. Smažené kuřecí medajlonky, bramborová kaše, okurka
  7. Makarony s vepřovým masem a zeleninou (čerstvá zelenina, cibule, olivový olej, bazalka)
úterý   Kmínová s vejci
  1. Vepřový guláš (sl.paprika, lečo, feferonky, česnek), houskový knedlík
  2. Maso dvou barev (v.plec, játra, pórek, zelí bílé, žampióny, kápie), rýže
  3. Kuřecí stehno v jemné omáčce (pórek, cuketa, celer, smetana), těstoviny
  4. Moravská uzená kýta, nastavovaná kaše (brambory, krupky, majoránka, česnek), cibulka, okurka
  5. Plněné bramborové taštičky s tvarohem a cukrem, káva 2v1
  6. Rychtářovo vepřové žebírko (párek, zapečený sýr, hořčice), brambory
  7. Krůtí směs Taiwan (sojová omáčka, zázvor, česnek, med, ocet, sezamová semínka), rýže
středa   Hovězí s domácím drobením
  1. Rajská hovězí pečeně, těstoviny
  2. Domácí zabijačkový prejt, kysané zelí, brambory
  3. Kovbojská pánev (hovězí maso, červené fazole, kukuřice, feferony), rýže
  4. Bavorské vdolečky s povidly a tvarohem, pitíčko
  5. Zahradní salát s olivami a uz.sýrem (rajče, paprika mix, okurka, led.salát), dip s bylinkou, pečivo
  6. Smažený hermelín, brambory, tatarská omáčka
  7. Přírodní kuřecí prsa ve vlastní šťávě, celerová kaše (celer, brambor, jablka, křen)
čtvrtek   Frankfurtská s párkem a bramborem
  1. Sekaná svíčková na smetaně, houskový knedlík
  2. Špagety po NEAPOLSKU (šunka, bílé víno, slanina, pomodoro, česnek, kudrnka), str.sýr
  3. Pečený debrecínský v.bůček s jemným párkem, brambory
  4. Paela s kuřecím masem (rýže, bílé víno, česnek, paprika, rajče, kurkuma), strouhaný sýr
  5. Těstovinový salát s kuřecím masem a zeleninou (rajčata, paprika, okurka, pórek), pečivo
  6. Pečené kuřecí stehno se šťávou, bramborová kaše
  7. Zapečená brokolice s květákem a uzenou kýtou (zakysaná smetana, cibule, kmín, kari), brambor
pátek   Kapustová s rýží a zeleninou
  1. Pečená vepřová krkovice se šťávou, bílé dušené hlávkové zelí, bramborový knedlík
  2. Smažený kralický sekaný řízek (mleté maso, kořenová zelenina), brambory, okurka
  3. Zapečené těstoviny s mletým masem (H+V mleté maso, kečup, oregáno, smetana, sýr)
  4. Pikantní kuřecí nudličky (cibule, papriky, pórek, kečup, chilli), rýže
  5. Svačinový ruský BORŠČ (H+V maso, zelenina, brambory, č.řepa, uzené, zelí bílé), chléb
  6. Přírodní vepřové medajlonky na houbách se šťávou, rýže
  7. Těstoviny penne s pomodoro omáčkou a mletým kuřecím masem (rajče, protlak, česnek, oregáno)

Vážení zákazníci, v každém z našich jídel se vyskytuje minimálně jeden ze 14 alergenů v potravinách dle seznamu(směrnice 2000/89 ES od 13.12.2014 směrnicí 1169/2011 EU), přesné znění naleznete zde.

Sestavil: Marian Omaník | Hlavní kuchař: Aleš Pipota | Změna vyhrazena!

Informace

  • Meníčka.cz
  • Služby a kvalita
  • Náš tým

Odkazy

  • Úvod
  • Fotogalerie
  • Reference
  • Sponzorujeme
  • Kontakt

E-objednávka

  • Registrace
  • Přihlášení

Externí odkazy

  • Advisor Software s.r.o.
  • DcFreeNet
  • Gastro Walter s.r.o.
  • Cryoservis s.r.o.

Ostatní

© 2019 Lubos Světelský Advisor-Software s.r.o.