JÍDELNÍ LÍSTEK Jídelna JOTTO s.r.o.

43.týden pondělí 22.10.2018 - pátek 26.10.2018
pondělí   Kmínová s vejci
  1. Vepřový perkelt (sladká paprika, česnek plátky, smetana), houskový knedlík
  2. Dunajská masová směs (hovězí a vepřové maso, slanina, klobása, žampióny), rýže
  3. Mexické chilli con carne (3 druhy fazolí, vepřová plec, klobása, uzenina, cibule), chléb
  4. Domácí bramborové noky s moravským zelím, cibulkou a slaninou
  5. Široké nudle se sladkou strouhankou, kompot
  6. Smažené kuřecí medajlonky, bramborová kaše, okurka
  7. Kuřecí stehno, dušená karotka (karotka, cibule, olivový olej, pažitka), rýže
úterý   Krupicová s vejci
  1. Myslivecký vepřový guláš (vepřové sádlo, cibule, protlak, houby, česnek, jalovec), houskový knedlík
  2. Putimský vepřový plátek (klobása, okurka, hořčice, protlak, worchester), brambory
  3. Rizoto pražského uzenáře (sterilované žampióny, kápie, slanina, uzené), strouhaný sýr, okurka
  4. Krůtí nudličky v kari omáčce (smetana, kari), těstoviny
  5. Zapečený kuskus na sladko s ovocem a sněhem z bílků, jogurt
  6. Pikantní smažený kuřecí řízek, brambory
  7. Vepřový plátek (vepřová kýta) na švestkách, rýže
středa   Hrachová
  1. Malostranská vepřová pečeně (šunka, slanina), houskový knedlík
  2. Smažená sýrová jehla (sýr cihla, uzený eidam), brambory, tatarská omáčka
  3. Šunkofleky s uzeným masem (vejce, cibule, sterilovaná okurka, uzené maso, eidam), okurka
  4. Husitská směs (vepřová plec, strouhaná vepřová játra, párek, cibule, žampióny, sladká paprika), rýže
  5. Těstovinový salát s kuřecím masem (rajčata, papriky, čínské zelí, okurka), pečivo
  6. Přírodní kuřecí steak se šunkou a sýrem, hranolky
  7. Cizrnový salát s tuňákem (jarní cibulka, ledový salát, citron, pepř), cereální pečivo
čtvrtek   Hovězí se zeleninou a těstovinou
  1. Kuřecí stehno na paprice se smetanou, houskový knedlík
  2. Smažené rybí filé, brambory, zelný salát s koprem
  3. Vepřová játra na cibulce (slanina), rýže
  4. Vepřové maso alá bažant (divoké koření), brambory
  5. Francouzský salát se šunkou (brambory, mrkev, celer, hrášek, okurky), dip (hořčice, kečup), pečivo
  6. Pečená kuřecí roláda ve vlastní šťávě, rýže
  7. Medajlonky z vepřové kýty, pohanka, kořenová zelenina, cibule, olivový olej
pátek   Rybí se zeleninou
  1. Vepřový guláš s česnekem a majoránkou, houskový knedlík
  2. Smažený kapustový karbanátek (kapusta,slanina,uzenina), brambor
  3. Kuřecí směs dvou chutí (sladká, ostrá), rýže
  4. Papriková klobása, nastavovaná kaše, okurka
  5. Zapečené palačinky s ovocem a tvarohem, pitíčko
  6. Irské hovězí maso (plátek) STROGANOFF, houskový knedlík
  7. Přírodní kuřecí plátek na houbách a cuketě, kuskus (těstovina)
Stálá nabídka Malý salát s dresingem 220 g + pečivo Velký salát s dresingem 440 g + pečivo Přílohový salát okurkový Přílohový salát rajčatový Přílohový salát mrkvový Přílohový salát ovocný Houskový knedlík (celý) 500 g Bramborový knedlík (celý) 500 g

Sestavil: Daniel Senčišin | Hlavní kuchař: Zbyněk Kočí | Změna vyhrazena! | Sledujte nové stránky www.jotto.cz