JÍDELNÍ LÍSTEK Jídelna JOTTO s.r.o.

42.týden pondělí 15.10.2018 - pátek 19.10.2018
pondělí   Žampionový krém se zeleninou
  1. Hovězí pikantní kostky (feferonky, kečup, hořčice, červené víno), houskový knedlík
  2. Zapečené brambory s krůtím masem, rajčaty a brokolicí, strouhaný sýr, okurka
  3. Přírodní vepřová játra 2ks, brambory, tatarská omáčka
  4. Těstovinová pánev (kuřecí maso, pomodoro, paprika, rajče, žampiony), zelný salát
  5. Zeleninový salát se smaženými kuřecími stripsy (rajče, okurka, paprika), pikantní dip, pečivo
  6. Smažené vepřové medajlonky, bramborová kaše, okurka
  7. Kuskus s brokolicí a sýrem (těstovina, lučina, oregano, olivový olej)
úterý   Hovězí s domácím drobením
  1. Zabijačkový vepřový guláš (játra, ledvinky), houskový knedlík
  2. Kovbojská pánev (hovězí maso, červené fazole, kukuřice), rýže
  3. Špagety s milánskou masovou směsí (hovězí maso, papriky, pomodoro), strouhaný sýr
  4. Smažený studentský řízek (junior) 2 ks, brambory, tatarská omáčka
  5. Jablková žemlovka s tvarohem a rozinkami, pitíčko
  6. Žebrácké vepřové maso (hořčice, sýr), brambory
  7. Pohanka, zelenina na olivovém oleji, přírodní kuřecí plátek
středa   Fazolová s uzeninou
  1. Koprová omáčka, hovězí maso, houskový knedlík
  2. Sekaný lodnický biftek s vejcem (paprika, rajče, okurka, česnek), rýže
  3. Maminčino kuřecí stehno (slanina, uzené maso, žampióny), těstoviny
  4. Pikantní bramborový guláš (klobása, brambor), chléb
  5. Kuřecí salát s majonézou a kořenovou zeleninou, pečivo
  6. Smažený řízek z uzené kýty, šťouchané brambory
  7. Vepřový závitek se špenátem (listový špenát, vejce, česnek) ve vlastní šťávě, rýže
čtvrtek   Kuřecí s těstovinou
  1. Smažený holandský řízek se sýrem, bramborová kaše, okurka
  2. Drůbeží rizoto se zeleninou a hráškem, strouhaný sýr, zelný salát s křenem
  3. Námořnické hovězí maso (protlak, červené víno, vejce), těstoviny
  4. Bavorské vdolky s povidly a tvarohem, káva 2v1
  5. Vlašský salát s kukuřicí (brambory, šunkový salám, kukuřice, okurky, cibule, majonéza), pečivo
  6. Přírodní kuřecí steak s ananasem a zapečeným sýrem, brambory
  7. Rybí filé po jadransku (paprika mix, rajče, cuketa, cibule, česnek, olivový olej), rýže
pátek   Vločková se zeleninou
  1. Moravský vrabec ve vlastní šťávě, kysané zelí, bramborový knedlík
  2. Vepřový plátek na barevném pepři, rýže
  3. Bitky po Kozácku s hořčicí a cibulí (mleté maso), brambory, okurka
  4. Těstoviny alla CAMPAGNOLA (uzené maso, česnek, kudrnka, slanina), okurka
  5. Palačinky s džemem, ovocem a skořicovým cukrem, jogurt
  6. Krůtí maso s kořením gyros (česnek, paprika mix, jarní cibulka), rýže
  7. Makarony s kuřecím masem a zeleninou (čerstvá zelenina, cibule, olivový olej, bazalka)
Stálá nabídka Malý salát s dresingem 220 g + pečivo Velký salát s dresingem 440 g + pečivo Přílohový salát okurkový Přílohový salát rajčatový Přílohový salát mrkvový Přílohový salát ovocný Houskový knedlík (celý) 500 g Bramborový knedlík (celý) 500 g

Sestavil: Daniel Senčišin | Hlavní kuchař: Zbyněk Kočí | Změna vyhrazena! | Sledujte nové stránky www.jotto.cz