JÍDELNÍ LÍSTEK Jídelna JOTTO s.r.o.

41.týden pondělí 8.10.2018 - pátek 12.10.2018
pondělí   Květáková s vejci
  1. Uherský hovězí guláš (paprika, brambor, majoránka, rajče, kmín), houskový knedlík
  2. Masová směs TRIKOLÓRA (kuřecí, vepřové, uzené maso, papriky, pórek, žampióny), rýže
  3. Zapečené těstoviny se šunkou (kořenová zelenina, hrášek, vejce, sýr), okurka
  4. Vepřová pečínka ve vlastní šťávě, nastavovaná kaše, mrkvový salát
  5. Lívanečky s džemem a skořicovým cukrem, jogurt
  6. Smažené kuřecí medajlonky, bramborová kaše, okurka
  7. Těstoviny s rajčatovo houbovou-omáčkou a kuřecím masem (rajče, protlak, houby, česnek, oregáno)
úterý   Rajská s rýží
  1. Vepřový guláš (česnek, majoránka, sladká paprika), houskový knedlík
  2. Konšelské peklo (hovězí a vepřové maso, protlak, feferony, žampióny, okurky, hořčice), rýže
  3. Špagety po NEAPOLSKU (šunka, bílé víno, slanina, pomodoro, česnek, kudrnka), strouhaný sýr
  4. Pečené vepřové maso, dušená zelenina na másle, brambory
  5. Bramborové šišky s mákem a cukrem, kompot
  6. Zapečené rybí filé (vejce, cibule, sýr), brambory
  7. Drůbeží játra na víně (provensálské bylinky), rýže
středa   Kuřecí se zeleninou a těstovinou
  1. Šťavnatá hovězí pečeně na zelenině, těstoviny
  2. Asijská rýžová pánev s kuřecím masem (zelenina, ananas, arašídy, kari),strouhaný sýr
  3. Luhačovický špaček (mleté maso, jemný párek, anglická slanina) se šťávou, brambory
  4. Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem
  5. Velký zeleninový salát s plátkem ryby, dip s koprem, pečivo
  6. Přírodní kuřecí steak s brokolicí a sýrem, hranolky
  7. Medajlonky z vepřové panenky ve vlastní šťávě, pohanka s cizrnou a zeleninou
čtvrtek   Kulajda s bramborem
  1. Pečená vepřová krkovice se šťávou, dušené hlávkové zelí, houskový knedlík
  2. Mexický hovězí guláš (hrášek, sýr), rýže risi bisi
  3. Smažený sekaný kralický řízek (mleté maso, zelenina), brambory, okurka
  4. Kuřecí nudličky ve smetanovo špenátové omáčce, bramborové gnocchi
  5. Dragounský marš (vepřová plec, feferony, paprika, sojová omáčka), těstoviny
  6. Krůtí stehenní maso s houbovým přelivem, rýže
  7. Vepřová pečeně s listovým špenátem, brambory
pátek   Hrstková
  1. Záhorácký vepřový závitek (zelí kysané, česnek, slanina), bramborový knedlík
  2. Smažený kuřecí karbanátek, brambory, tatarská omáčka
  3. Vepřové žebírko se šťávou, houbový kuba (česnek, majoránka, houby), zelný salát
  4. Flautas z hovězího masa (papriky, kukuřice, chilli, červené fazole), chléb
  5. Zapečený rýžový nákyp (jahody, meruňky) sypaný cukrem, pitíčko
  6. Farářovo tajemství (vepřová pečeně, salám, cibule, sýr), brambory
  7. Kuřecí medajlonky, restovaná zelenina (cuketa, rajče, lilek, cibule, paprika mix), rýže
Stálá nabídka Malý salát s dresingem 220 g + pečivo Velký salát s dresingem 440 g + pečivo Přílohový salát okurkový Přílohový salát rajčatový Přílohový salát mrkvový Přílohový salát ovocný Houskový knedlík (celý) 500 g Bramborový knedlík (celý) 500 g

Sestavil: Daniel Senčišin | Hlavní kuchař: Zbyněk Kočí | Změna vyhrazena! | Sledujte nové stránky www.jotto.cz