JÍDELNÍ LÍSTEK - Jídelna OTTO Děčín s.r.o.

43.týden pondělí 22.10.2018 - pátek 26.10.2018
pondělí   Krupicová s vejci
  1. Myslivecký vepřový guláš (vepřové sádlo, cibule, protlak, houby, česnek, jalovec), houskový knedlík
  2. Putimský vepřový plátek (klobása, okurka, hořčice, protlak, worchester), brambory
  3. Rizoto pražského uzenáře (sterilované žampióny, kápie, slanina, uzené), strouhaný sýr, okurka
  4. Krůtí nudličky v kari omáčce (smetana, kari), těstoviny
  5. Zapečený kuskus na sladko s ovocem a sněhem z bílků, kakao
  6. Pikantní smažený kuřecí řizek, brambory, zeleninová obloha
úterý   Hrachová
  1. Malostranská vepřová pečeně (šunka, slanina), houskový knedlík
  2. Smažená sýrová jehla (sýr cihla, uzený eidam), brambory, tatarská omáčka
  3. Šunkofleky s uzeným masem (vejce, cibule, sterilovaná okurka, uzené maso, eidam), okurka
  4. Husitská směs (vepřová plec, strouhaná vepřová játra, párek, cibule, žampióny, sladká paprika), rýže
  5. Těstovinový salát s kuřecím masem (rajčata, papriky, čínské zelí, okurka), pečivo
  6. Přírodní kuřecí steak se šunkou a sýrem, brambory, mrkvový salát
středa   Hovězí se zeleninou a těstovinou
  1. Kuřecí stehno na paprice se smetanou, houskový knedlík
  2. Smažené rybí filé, brambory, zelný salát s koprem
  3. Vepřová játra na cibulce (slanina), rýže
  4. Vepřové maso alá bažant (divoké koření), brambory
  5. Francouzský salát se šunkou (brambory, mrkev, celer, hrášek, okurky), dip (hořčice, kečup), pečivo
  6. Pečená kuřecí roláda ve vlastní šťávě, rýže, zeleninová obloha
čtvrtek   Rybí se zeleninou
  1. Vepřový guláš s česnekem a majoránkou, houskový knedlík
  2. Smažený kapustový karbanátek (kapusta,slanina,uzenina), brambor
  3. Kuřecí směs dvou chutí (sladká,ostrá), rýže
  4. Papriková klobása, nastavovaná kaše, okurka
  5. Zapečené palačinky s ovocem a tvarohem, bílá káva
  6. Irské hovězí maso (plátek) STROGANOFF, houskový knedlík, zelný salát s kukuřicí
pátek   Brokolicová
  1. Vepřová pečínka se šťávou, dušené červené zelí, bramborový knedlík
  2. Džuveč z vepřového masa (paprika, květák, rajče), rýže
  3. Krůtí pálivec s klobásou (feferonky, česnek), těstoviny
  4. Fazole na kyselo s cibulkou, uzená kýta, okurka
  5. Pochoutkový salát (junior, okurky, vejce, cibule, hrášek, majonéza), pečivo
  6. Smažený vepřový řízek, bramborová kaše, okurka

Sestavil: Daniel Senčišin | Hlavní kuchař: Karel Hampel | Změna vyhrazena! | Sledujte nové stránky www.jotto.cz