JÍDELNÍ LÍSTEK - Jídelna OTTO Děčín s.r.o.

42.týden pondělí 15.10.2018 - pátek 19.10.2018
pondělí   Hovězí s domácím drobením
  1. Zabijačkový vepřový guláš (játra, ledvinky), houskový knedlík
  2. Kovbojská pánev (hovězí maso, červené fazole, kukuřice), rýže
  3. Špagety s milánskou masovou směsí (hovězí maso, papriky, pomodoro), strouhaný sýr
  4. Smažený studentský řízek (junior) 2 ks, brambory, tatarská omáčka
  5. Jablková žemlovka s tvarohem a rozinkami, čaj
  6. Žebrácké vepřové maso (hořčice, sýr), brambory, zeleninová obloha
úterý   Fazolová s uzeninou
  1. Koprová omáčka, hovězí maso, houskový knedlík
  2. Sekaný lodnický biftek s vejcem (paprika, rajče, okurka, česnek), rýže
  3. Maminčino kuřecí stehno (slanina, uzené maso, žampióny), těstoviny
  4. Pikantní bramborový guláš (klobása, brambor), chléb
  5. Kuřecí salát s majonézou a kořenovou zeleninou, pečivo
  6. Smažený řízek z uzené kýty, šťouchané brambory, mrkvový salát
středa   Kuřecí s těstovinou
  1. Smažený holandský řízek se sýrem, bramborová kaše, okurka
  2. Drůbeží rizoto se zeleninou a hráškem, strouhaný sýr, zelný salát s křenem
  3. Námořnické hovězí maso (protlak, červené víno, vejce), těstoviny
  4. Bavorské vdolky s povidly a tvarohem, káva 2v1
  5. Vlašský salát s kukuřicí (brambory, šunkový salám, kukuřice, okurky, cibule, majonéza), pečivo
  6. Přírodní kuřecí steak s ananasem a zapečeným sýrem, brambory, zeleninová obloha
čtvrtek   Vločková se zeleninou
  1. Moravský vrabec ve vlastní šťávě, kysané zelí, bramborový knedlík
  2. Vepřový plátek na barevném pepři, rýže
  3. Bitky po Kozácku s hořčicí a cibulí (mleté maso), brambory, okurka
  4. Těstoviny alla CAMPAGNOLA (uzené maso, česnek, kudrnka, slanina), okurka
  5. Palačinky s džemem, ovocem a skořicovým cukrem, bílá káva
  6. Krůtí maso s kořením gyros (česnek, paprika mix, jarní cibulka), rýže, okurkový salát
pátek   Kmínová s vejci
  1. Vepřový perkelt (sladká paprika, česnek plátky, smetana), houskový knedlík
  2. Dunajská masová směs (hovězí a vepřové maso, slanina, klobása, žampióny), rýže
  3. Mexické chilli con carne (3 druhy fazolí, vepřová plec, klobása, uzenina, cibule), chléb
  4. Domácí bramborové noky s moravským zelím, cibulkou a slaninou
  5. Široké nudle se sladkou strouhankou, kompot
  6. Smažené kuřecí medajlonky, bramborová kaše, okurka

Sestavil: Daniel Senčišin | Hlavní kuchař: Karel Hampel | Změna vyhrazena! | Sledujte nové stránky www.jotto.cz