JÍDELNÍ LÍSTEK - Jídelna OTTO Děčín s.r.o.

41.týden pondělí 8.10.2018 - pátek 12.10.2018
pondělí   Rajská s rýží
  1. Vepřový guláš (česnek, majoránka, sladká paprika), houskový knedlík
  2. Konšelské peklo (hovězí a vepřové maso, protlak, feferony, žampióny, okurky, hořčice), rýže
  3. Špagety po NEAPOLSKU (šunka, bílé víno, slanina, pomodoro, česnek, kudrnka), strouhaný sýr
  4. Pečené vepřové maso, dušená zelenina na másle, brambory
  5. Bramborové šišky s mákem a cukrem , kompot
  6. Zapečené rybí filé (vejce, cibule, sýr), brambory, zeleninová obloha
úterý   Kuřecí se zeleninou a těstovinou
  1. Šťavnatá hovězí pečeně na zelenině, těstoviny
  2. Asijská rýžová pánev s kuřecím masem (zelenina, ananas, arašídy, kari), strouhaný sýr
  3. Luhačovický špaček (mleté maso, jemný párek, anglická slanina) se šťávou, brambory
  4. Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem
  5. Velký zeleninový salát s plátkem ryby, dip s koprem, pečivo
  6. Přírodní kuřecí steak s brokolicí a sýrem, brambory, salát z čínského zelí
středa   Kulajda s bramborem
  1. Pečená vepřová krkovice se šťávou, dušené hlávkové zelí, houskový knedlík
  2. Mexický hovězí guláš (hrášek, sýr), rýže risi bisi
  3. Smažený sekaný kralický řízek (mleté maso, zelenina), brambory, okurka
  4. Kuřecí nudličky ve smetanovo špenátové omáčce, bramborové gnocchi
  5. Dragounský marš (vepřová plec, feferony, paprika, sojová omáčka), těstoviny
  6. Krůtí stehenní maso s houbovým přelivem, rýže, zeleninová obloha
čtvrtek   Hrstková
  1. Záhorácký vepřový závitek (zelí kysané, česnek, slanina), bramborový knedlík
  2. Smažený kuřecí karbanátek, brambory, tatarská omáčka
  3. Vepřové žebírko se šťávou, houbový kuba (česnek, majoránka, houby), zelný salát
  4. Flautas z hovězího masa (papriky, kukuřice, chilli, červené fazole), chléb
  5. Zapečený rýžový nákyp (jahody, meruňky) sypaný cukrem, pitíčko
  6. Farářovo tajemství (vepřová pečeně, salám, cibule, sýr), brambory, zelný s kukuřicí
pátek   Žampionový krém se zeleninou
  1. Hovězí pikantní kostky (feferonky, kečup, hořčice, červené víno), houskový knedlík
  2. Zapečené brambory s krůtím masem, rajčaty a brokolicí, strouhaný sýr, okurka
  3. Přírodní vepřová játra 2ks, brambory, tatarská omáčka
  4. Těstovinová pánev (kuřecí maso, pomodoro, paprika, rajče, žampiony), zelný salát
  5. Zeleninový salát se smaženými kuřecími stripsy (rajče, okurka, paprika), pikantní dip, pečivo
  6. Smažený vepřový řízek, bramborová kaše, okurka

Sestavil: Daniel Senčišin | Hlavní kuchař: Karel Hampel | Změna vyhrazena! | Sledujte nové stránky www.jotto.cz