přidat k oblíbeným
734 346 262

Služby a kvalita jídelny Jotto

Výroba chutných jídel je pro nás samozřejmostí, ale naše péče o vaše dobré jídlo začíná již mnohem dříve. Vybíráme ověřené dodavatele surovin, se kterými dlouhodobě spolupracujeme. Preferujeme přitom tuzemské dodavatele. Kvalitní suroviny jsou předpokladem chutného a kvalitního pokrmu. Nákupem potravin začíná náš interní management kvality.

Jídelna JOTTO Gastro - v Masné ulici 712, Děčín 1 NOVĚ OTEVŘENO

Kdo by v Děčíně I nepřivítal novou veřejnou jídelnu? A protože jedna taková se právě 4. února otevřela, domluvila jsem si schůzku s majitelem, abychom o ní veřejnost informovali. Vcházím do jídelny JOTTO v Masné ulici. Majitel a jednatel firmy, pan Otto Černohorský, už na mě čeká. Usedáme do křesílek a povídáme...

více o veřejné jídelně v Masné ulici

Veřejné stravování - veřejná jídelna v OD Korál Děčín

Hledáte výhodné a chutné stravování? Ve druhém patře obchodního domu Korál v Děčíně jsme pro vás otevřeli novou veřejnou jídelnu, navštívit nás můžete od pondělí do pátku vždy mezi 10:00 - 14:00.

více o veřejné jídelně v OD Korál Děčín

Závodní stravování

Pro klienty zabezpečujeme kompletní společné stravování, a to formou výroby a výdeje jídel přímo v areálu klienta, nebo dovozem teplého nebo zchlazeného jídla z nejbližší kuchyně. Součástí provozního zabezpečení jsou všechny procesy, které s výrobou či výdejem jídla souvisí. Jedná se zejména o dovoz a skladování potravina nebo hotových jídel, vaření nebo regeneraci jídel, výdej jídel a prodej doplňkového zboží, úklid, mytí nádobí a další. Samozřejmostí je řízení provozovny svěřené do rukou odborníka zaškoleného ve standardech naší značky. Veškeré procesy jsou transparentně účtovány a ve formě podle potřeby klienta kalkulovány do ceny služby nebo do kalkulační ceny jedné porce jídla.

Nabízený sortiment přizpůsobujeme požadavkům klientů a technickým možnostem provozovny. Při sestavování jídelních lístků a výrobě jídel vycházíme zejména z tradiční české kuchyně, doplněné o zdravé bezmasé receptury a receptů světové kuchyně. Pro zpestření nabídky jsou pravidelně zařazovány týdny národních a krajových kuchyní, ochutnávky jídel a občerstvení a další marketingové akce.

Rozvoz chlazených jídel

Chlazená jednoporcová jídla jsou určena především pro řešení závodního stravování ve směnných provozech, jako doplněk k hotovému jídlu a také jako plnohodnotná náhrada pro menší firmy bez vlastní výdejny teplých jídel. Chlazené jídlo je prudce ochlazené jídlo na teplotu přibližně 2°C. Jídlo je balené do misky z potravinářského plastu.

Miska je zavařena čirou folií a je opatřena jednoduchým štítkem se základními údaji, jeho trvanlivost je min. 3 dny. Chlazení jídel nemá žádný vliv na kvalitu, chuť nebo konzistenci jídla, a regenerované nebo-li ohřáté jídlo je plnohodnotnou alternativou přímo připravené teplé porce. Ohřátí jídel je možné v jednoduché mikrovlnné troubě, návod na ohřátí je k dispozici na štítku každého balení.

Přepravu zajišťujeme vlastními vozidly. Doporučujeme dodávku jídel podle aktuální denní nabídky. Distribuce chlezených jídel je administrativně nejméně náročná a i při malých skladových zásobách vzniká dostatečně pestrá nabídka.

Kvalita podávaných jídel a poskytovaných služeb

Kvalita podávaných jídel a poskytovaných služeb je kontrolována formou pravidelných plánovaných kontrolních dnů a také formou namátkových kontrol. Výstupy z provedených kontrol jsou součástí referencí v rámci systému řízení kvality vyhodnocovaných na pravidelných hodnotících schůzkách mezi zástupci poskytovatele a objednatele. Poskytovatel garantuje neprodlené řešení připomínek nebo stížností objednatele, a také neprodlenou realizaci výstupů z pravidelných hodnotících schůzek.

Kvalita potravin a dodržování hygienických norem

Po celou dobu pohybu potravin od nákupu až po zpracování a expedici je v naší společnosti prováděna kontrola kvality. Účelem toho je zajistit stav, kdy se do oběhu dostanou pouze výrobky odpovídající požadavkům, jež jsou stanoveny příslušnými normami.

Systém se skládá ze tří úrovní
  • Vstupní kontroly
    (nákup potravin a jejich pohyb ve výrobním středisku)
  • Mezioperační kontroly
    (dodržování technologické kázně v průběhu výrobního procesu)
  • Výstupní kontroly
    (expedice výrobků pouze v odpovídající kvalitě)

V souladu s vyhláškou č. 137/2004 Sb. O hygienických požadavcích na stravovací služby a o zásadách provozní hygieny při činnostech epidemiologicky závažných, zavedla naše společnost ve všech svých provozech systém kontroly kritických kontrolních bodů tzv. HACCP. Při své činnosti úzce spolupracujeme s jednotlivými pracovišti příslušné krajské hygienické služby. Konzultujeme s nimi zejména zřizování nových pracovišť, případně úpravy těch stávajících.

© 2018 Jídelna Jotto s.r.o. | All right reserved. | Developed by WebDesign7.cz | XHTML & CSS valid.